News Flash:

Reteta de somon glasat

6 August 2014
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr file de somon
4 lingurite mustar de Dijon
4 catei de usturoi, pisati
1 lingura miere
1 lingura vin alb
1/3 cana otet balsamic
1 lingura oregano proaspat, tocat
piper
sare

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul al 200oC. Intr-o tava adauga mai adanca adauga folie de aluminiu si unge-o cu ulei de gatit. Intr-o tigaie adauga putin ulei si caleste usturoiul pana devine usor auriu. Adauga apoi mierea, vinul, otelul balsamic, mustarul sarea si piperul. Lasa totul sa fiarba timp de trei minute.

Pune fileul de somon in tava si asezoneaza-l cu sare si piper. Peste peste toarna jumatate din sosul preparat anterior si garniseste totul cu oregano proaspat tocat. Adauga tava la cuptor timp de 10-15 minute.
Scoate somonul pe un platou si adauga sosul ramas peste el. Serveste-l alaturi de o garnitura de legume la abur sau alaturi de o salata proaspata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete peste dezlegare peste somon glasat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011450 (s)