News Flash:

Reteta de socata

16 Mai 2019
818 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente pentru 10 litri de suc:

  • 14 flori de soc din cele mai parfumate
  • 1 kg de zahar
  • 2 lamai galbene
  • 2 lamai verzi (merg si lamai galbene)
  • 10 litri de apa plata

Mode de preparare:

Se spala foarte bine florile de soc. Zaharul si florile se inpart in mod egal in recipientele utilizate, de preferinta din sticla. Lamaile se spala, se taie in sferturi, se storc, apoi se adauga impreuna cu zeama celorlalte ingrediente. Se adauga apa si se amesteca pana se dizolva zaharul. Borcanele se acopera si se scot la soare. Se tin cel putin patru zile la caldura, in bataia razelor. Se amesteca sucul cel putin o data pe zi. Dupa patru zile, socata se strecoara, se pune in sticle si se pastreaza la rece.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta socata preparare socata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014897 (s)