News Flash:

Reteta de snitele din conopida

27 Aprilie 2012
11899 Vizualizari | 1 Comentarii
Snitele de conopida
Ingrediente:

o conopida micuta
200 g faina
un ou
patrunjel
piper negru macinat
50 g parmezan ras
ulei extravirgin de masline
apa


Mod de preparare:


Spalam conopida si o rupem buchetele. O fierbem in apa cu sare timp de circa 7-10 minute. Intr-un castronel preparam aluatul. Punem oul un picut zbatut, adaugam faina, parmezanul, piperul macinat si patrunjelul spalat si taiat marunt si incepem sa adaugam apa cate un pic, amestecind incontinuu, pina vom obtine o compozitie densa, ca smantana. Adaugam in castronel bucatile de conopida si le lasam in compozitie timp de o ora. Intr-o tigaie de prajit infierbantam uleiul si cu lingura punem bucatile de conopida. Le scoatem dupa ce le-am fript pe ambele parti, pe hsrtie ca sa absoarba uleiul si le servim caldute sau reci.
Snitele de conopida pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida faina patrunjel piper negru parmezan castronel compozitie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

iulia  | #48
Si cu sos de usturoi..merge grozaaav!!!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1848 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024852 (s)