News Flash:

Reteta de snitel parizian

9 Ianuarie 2013
3486 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

faina
2 felii subtiri de sunca slaba
2 snitele mai mari (vita, porc, pui, curcan)
2 felii de cascaval de ½ cm grosime
ou
ulei
pesmet
sare

Mod de preparare:

Carnea de snitel (pulpa) se taie in felii de 1 cm grosime; aceasta se bate cu ciocanul de carne pana capata o suprafata de doua ori maiu mare decat cea a unui snitel obisnuit si grosimea de ½ cm sau chiar mai putin. Feliile se potrivesc sa aiba doua laturi mai lungi; se vor indoi in jumatate si la mijloc se vor introduce o felie de sunca si una de cascaval, taiate in asa fel incat sa intre in intregime intre jumatatile de carne. Snitele se trec apoi prin faina, ou si pesmet si se prajesc. Se servesc fierbinti.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina sunca slaba snitele vita porc pui curcan cascaval ulei pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Futaciosu  | #184
Asta se numeste Cordon Bleu, nicidecum parizian, care e bucatarul ala vestit??? Idiotzi...
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018023 (s)