News Flash:

Reteta de snitel parizian

16 Aprilie 2014
3304 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 felii de cascaval de ½ cm grosime
2 snitele mai mari de pui (porc sau vita dupa preferinte)
2 felii subtiri de sunca slaba
ou
faina
pesmet
ulei de floarea-soarelui
sare

Mod de preparare:

Carnea de snitel (pulpa) se taie in felii de un cm grosime; aceasta se bate cu ciocanul de carne pana capata o suprafata de doua ori maiu mare decat cea a unui snitel obisnuit si grosimea de ½ cm sau chiar mai putin. Feliile se potrivesc sa aiba doua laturi mai lungi; se vor indoi in jumatate si la mijloc se vor introduce o felie de sunca si una de cascaval, taiate in asa fel incat sa intre in intregime intre jumatatile de carne. Snitele se trec apoi prin faina, ou si pesmet si se prajesc. Se servesc fierbinti.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete snitel snitel parizian
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1286 viz    0 com
2027 viz    0 com
2134 viz    0 com
2620 viz    1 com
1163 viz    0 com
1807 viz    1 com
1525 viz    0 com
1813 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1761 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022197 (s)