News Flash:

Reteta de snitel gratinat vieneze

25 Aprilie 2012
5892 Vizualizari | 0 Comentarii
Snitel vienez gratinat
Ingrediente:

4 bucati piept de pui (sau cotlete de vitel ori porc)
1/4 cana faina
2 oua
1 cana pesmet
sare
4-5 linguri ulei vegetal
4-5 linguri mozzarella rasa (optional)
1 lamaie
3-4 linguri unt

Mod de preparare:

Pentru a nu face mizerie, pune pieptul de pui intre doua folii de plastic si bate-l cu un ciocan de snitele sau fundul unei tigai. Fileurile ar trebui sa aiba aproximativ 1cm grosime.
Pregateste 3 farfurii: una adanca in care bati cele 2 oua, una intinsa cu faina si 1/2 lingurita sare si alta cu  pesmetul.
Trece pieptul prin faina, scutura, prin ou, pesmet, ou si iar pesmet. Nu trebuie sa apesi pe file, pesmetul ar trebui sa se lipeasca singur de carne. Repeta procesul pentru toate bucatile de pui.
Incalzeste o tigaie antiaderenta, adauga 1 lingura de unt, lasa-l sa se rumeneasca usor, apoi uleiul de masline. Cand uleiul s-a incalzit, adauga snitelul si prajeste-l 3-4 minute pe fiecare parte.
Daca-l vrei gratinat, presara mozzarella peste snitelul cand e gata si pune-l 1 minut sus in cuptor pe functia de grill.
Serveste snitelul cu o bucata de lamaie si garnitura preferata.
   
sursa: Snitel vienez gratinat
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua pesmet sare ulei vegetal mozzarella lamaie unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7633 viz    0 com
5548 viz    0 com
3002 viz    1 com
3943 viz    0 com
3762 viz    0 com
1706 viz    0 com
1711 viz    0 com
1358 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1755 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013108 (s)