News Flash:

Reteta de snitel de pui

19 Septembrie 2013
1853 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un piept de pui mare
jumatate de cana de faina
sare
piper
jumatate de cana de pesmet
3 oua
ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala, se curata de piele si se taie felii. Oua se bat bine cu un praf de sare si piper. Faina si pesmetul se pun in cate o farfurie. Se procedeaza in felul urmator. Felia de piept de pui se da prin faina, apoi prin ou si apoi prin pesmet. Se pun apoi la prajit in ulei incins. Se scot snitelele pe hartie absorbanta si se servesc cu orice tip de garnitura va place.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

snitel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019397 (s)