News Flash:

Reteta de shaorma cu sos de iaurt

18 Decembrie 2012
3843 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 piept de pui (500 g)
3-4 lipii
1 ardei gras
300 g mix frunze de salata
100 ml iaurt
ketchup
2 linguri mix condimente pentru shaorma
1 lingura zeama de lamaie
1 lingura tahini
1 lingura patrunjel tocat
2-3 fire ceapa verde
sare
piper
ulei de masline

Mod de preparare:


Pentru sosul de iaurt, amesteca iaurtul cu tahini, zeama de lamaie si patrunjelul, condimenteaza cu sare si piper dupa gust si pune-l la frigider. Taie pieptul de pui file, stropeste-l cu putin ulei de masline si presara putin din mixul de condimente pentru shaorma pe ambele parti. Gateste-l la gratar sau in tigaie, cam 6-8 minute pe ambele parti, apoi pune-l deoparte. Stropeste frunzele de salata cu putin ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper. Taie ardeiul gras feliute si ceapa rondele. Rumeneste lipiile intr-o tigaie pe ambele parti. Pregateste shaorma punand frunze de salata, bucati de piept de pui la gratar, felii de ardei gras, rondele de ceapa verde si cele doua sosuri.


sursa: Shaorma cu sos de iaurt si tahini
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lipii ardei gras iaurt ketchup tahini patrunjel sare piper frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1351 viz    0 com
3858 viz    0 com
1251 viz    0 com
4561 viz    0 com
3023 viz    0 com
2473 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1832 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019309 (s)