News Flash:

Reteta de shake de ciocolata

31 Iulie 2013
1406 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g inghetata de ciocolata
4 linguri cacao
300 ml lapte
zahar

Mod de preparare:

Amesteca intr-un blender inghetata si laptele pana se omogenizeaza. Incearca amestecul obtinut si verifica cat este de dulce. In functie de preferinta poti sa adaugi sau nu zahar. Toarna continutul in patru pahare mari si adauga pulberea de cacao. Lasa-le cateva minute in frigider, pentru a se raci. Ca sa sari peste aceasta etapa de racire poti sa amesteci shake-ul cu fulgi de gheata.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cacao lapte blender frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011912 (s)