News Flash:

Reteta de Sf. Ioan - Tort cu visine - FARA coacere

3 Ianuarie 2017
11238 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca aveti un borcan de cirese, va sfatuim sa gatiti acest tort delicios fara coacere. Se primeste foarte fraged, din cauza cremei de branza si mediu dulce. Ciresele dau desertului o aciditate usoara.

Ingrediente:

200 gr biscuiti
175 gr crema de branza
200 gr iaurt
210 gr unt
50 gr zahar
20 gr gelatina
12 gr zahar vanilinat
700 gr cirese
80 gr jeleu de cirese

Mod de preparare:

1. Zdrobiti biscuitii cu ajutorul unui blender.
2. Untul topit, se amesteca cu firimiturile de biscuiti.
3. Se acopera forma cu hartie de copt. Se toarna compozitia de biscuiti sfarmatati si se preseaza bine, mai apoi punem forma in congelator pe timp de 20 minute.
4. Se prepara crema. Se toarna gelatina in circa 1/4 parte din pahar cu apa.
5. Mai apoi intr-un bol mixam bine frisca. Treptat, adaugati iaurt, zahar, crema de branza (de exemplu, “Philadelphia”) si zaharul vanilat, amestecand foarte usor masa.
6. Atunci cand gelatina se va umfla, se dizolva pe aragaz.
7. Se amesteca gelatina dizolvata cu crema si se toarna amestecul  pe blatul format din congelator si dati-l in frigider timp de 2 ore.

8. Scurgem sucul din visine si taiem fiecare visina in jumatate.
9. Cand se va scurge timpul si crema se va intari, se scoate vasul din frigider si puneti deasupra cirese, intr-un strat uniform.
10. Se toarna intr-un pahar suc de visine si se amesteca cu jeleul de visina, il turnam intr-un bol pe care il punem la foc si se aduce pana la ingrosare.
11. Dupa care il turnam peste visine cu ajutorul unei linguri.
12. Lasam sa se raceasca si il punem in frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort visine tarta visine fara coacere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023459 (s)