News Flash:

Reteta de serbet din fructul pasiunii

21 August 2012
2053 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

170 g compot din fructul pasiunii
1 albus
150 g zahar

Mod de preparare:

Strecuram siropul din compot. Punem intr-o craticioara la fiert 250 ml apa si zaharul. Dupa ce se dizolva zaharul, reducem intensitatea focului si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa siropul. Indepartam vasul de pe foc si amestecam siropul cu sucul din compot si lasam sa se raceasca conplet. Intr-un vas de iena turnam siropul racit. Acoperim cu folie de plastic si bagam la congelator timp de 3 ore. Punem siropul inghetat intr-un blender si adaugam albusul de ou. Procesam pana obtinem un amestec cremos. Turnam compozitia intr-o tava de cozonac si bagam la congelator peste noapte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

albus zahar compot amestec cremos congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1154 viz    0 com
2000 viz    0 com
8408 viz    0 com
3692 viz    0 com
2039 viz    0 com
1255 viz    0 com
3294 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034011 (s)