News Flash:

Reteta de Semifredo cu capsuni

21 Ianuarie 2013
1397 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g capsuni
310 ml smantana dulce
100 g zahar pudra
sucul de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare:

Intr-un robot de bucatarie procesam capsunile, zaharul pudra si sucul de lamaie. Trecem apoi piureul printr-o sita fina pentru a retine semintele. Se bate smantana cu un mixer electric si se amestecam frisca obtinuta cu piureul de capsuni. Punem compozitia intr-un bol si-l bagam la congelator atat cat sa inghete marginile. Se scoate din congelator si se amesteca din nou cu un mixer. Bagam din nou la congelator. Repetam procesul de 3 ori. Se serveste semi-inghetata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni smantana dulce ahar pudra mixer electric congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1441 viz    0 com
3154 viz    0 com
3023 viz    0 com
2290 viz    0 com
3194 viz    0 com
3690 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026347 (s)