News Flash:

Reteta de scoici cu sos pesto

10 Martie 2014
973 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g scoici congelate
2 linguri ulei de masline
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita coaja de lamaie rasa
1/4 lingurita piper
50 ml suc de lamaie
2 catei usturoi
200 g rosii cherry
3-4 linguri sos pesto
busuioc proaspat

Mod de preparare:

Lasa scoicile la dezghetat, apoi sterge-le de apa cu ajutorul unor prosoape de hartie. Asezoneaza scoicile cu sare si piper, apoi prajeste-le usor intr-o tigaie in care ai incins anterior uleiul. Lasa scoicile cate 3 minute pe fiecare parte, apoi scoate-le pe un platou.
In aceeasi tigaie, adauga coaja rasa de lamaie, sucul de lamaie, usturoiul tocat si rosiile. Soteaza rosiile circa doua minute.
Aseaza pe un platou sosul pesto, apoi pune peste el scoicile si stropeste totul cu sosul de lamaie. Aseaza de jur imprejur si rosiile.
Serveste acest preparat cald.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete scoici scoici sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

959 viz    0 com
904 viz    0 com
1077 viz    0 com
1111 viz    0 com
976 viz    0 com
1063 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019462 (s)