News Flash:

Reteta de scoici cu bere si sos iute

18 Iulie 2013
1759 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/3 carnati spanioli chorizo
1 ceapa medie tocata
1 rosie mica
2 linguri de ardei iute
1 lingurita de chimen
1/2 lingurita de piper negru macinat
1 cana de bere
500 g scoici
1/4 ceasca de coriandru proaspat tocat

Mod de preparare:

Caleste carnatii taiati bucatele intr-o tigaie mare, aproximativ 5 minute. Adauga peste ei ceapa si las-o pana cand se inmoaie putin. Dupa aproximativ 3 minute, adauga rosia taiata cubulete, ardeiul iute, chimenul, piperul si amesteca-le ocazional. Cand sunt aproape gata adauga si berea si lasa compozitia sa fiarba putin.
Pune in tigaie si scoicile si lasa-le sa fiarba la foc mic, aproximativ 7 minute.
Scoicile in sos iute si bere se servesc calde, presarate cu coriandru si sos.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei iute piper negru bere tigaie mare foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2844 viz    0 com
1494 viz    0 com
2365 viz    0 com
2521 viz    0 com
1408 viz    0 com
1212 viz    0 com
1324 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018535 (s)