News Flash:

Reteta de Scaloppini de vitel cu sos de capere

24 Februarie 2012
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
Scaloppini de vitel cu sos de capere
Ingrediente:

700 g-1 kg muschi vitel
cateva linguri de faina
2 lingurite coaja rasa de lamaie
2 linguri zeama de lamaie
1 lingura patrunjel tocat
2 linguri unt
2 cepe medii, tocate
2 linguri ulei de masline
2 linguri capere/felii de masline verzi
1/4 cana vin alb
piper
sare

Mod de preparare:
 
Taie carnea de vitel cuburi. Combina faina, sarea si piperul pe o farfurie intinsa. Imbraca vitelul taiat cubulete in faina si scutura excesul. Incalzeste uleiul de masline si 1 lingura unt intr-o tigaie si caleste carnea cam 2 minute pe fiecare parte, pana se rumeneste usor. Transfera carnea pe o farfurie tapetata cu niste prosoape de hartie.
In aceeasi tigaie, completand cu ulei de masline daca mai este nevoie, caleste ceapa 2-3 minute, apoi adauga vinul pentru alte cateva minute, adunand cu o lingura de lemn resturile usor arse de pe marginea tigaii. Ia tigaia de pe foc si adauga in sos caperele/maslinele verzi, coaja si sucul de lamaie, patrunjelul tocat si, in final, carne.
Serveste cu doua felii de paine rumenita cu putin ulei de masline, cartofi copti sau orez integral.

sursa reteta si fotografie: Scaloppini de vitel cu sos de capere
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

muschi vitel faina patrunjel unt cepe capere vin alb piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016054 (s)