News Flash:

Reteta de sarmale muntenesti

7 Ianuarie 2013
1439 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1,5 kg carne de porc tocata
1 litru suc de rosii gros
foi de varza acra
sunca taraneasca
2 linguri de bulion
400 g orez spalat si scurs
2 cepe medii
cimbru
sare
piper
boia de ardei iute
crengute de marar uscat
frunze de dafin

Mod de preparare:
 
Prajeste intr-o tigaie ceapa, orezul, cimbru, adauga sare si piper si doua linguri de bulion. Adauga orezul calit si o cana de suc de rosii peste carnea tocata si amesteca.
Asezoneaza carnea si si aseaz-o in capatul foitei de varza, infasoar-o si inchide capetele impingand varza spre interiorul sarmalei. Aseaza resturile de varza pe fundul cratitei in care vei pune sarmalele la fiert. Peste ele poti adauga bucatele de sunculita si stropeste cu suc de rosii. Adauga la sfarsit varza tocata, marar, sunculita si suc de rosii.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca taraneasca bulion orez cepe medii cimbru sare piper tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1879 viz    0 com
2068 viz    0 com
1613 viz    0 com
1871 viz    0 com
4868 viz    0 com
2444 viz    0 com
1512 viz    0 com
2161 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1756 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026184 (s)