News Flash:

Reteta de sarlota cu cacao

19 Iunie 2014
2671 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 litru de lapte
50 gr unt
3 linguri de zahar
4 oua intregi
2 linguri de faina (sau o lingura de amidon de cartof)
3 linguri cu varf de cacao sau pudra de roscove, vanilie, coaja de lamaie, nuca de cocos rasa

Mod de preparare:

Amesteca intr-un vas care poate sta pe foc, ouale intregi cu zaharul. Adauga faina sau pudra de amidon si pudra de cacao sau roscove. Amesteca bine cu un tel pana ce totul devine uniform si fin. Adauga mirodeniile si jumatate din laptele caldut. Pune amestecul pe foc mic. Amesteca bine cu un tel.
Adauga si restul de lapte. Lasa sarlota sa sa lege, pana la densitatea care iti place, dar tine cont ca rece o sa fie mai tare. Da deoparte sarlota si adauga untul. Amesteca bine si pune in cani, castroane sau pahare, dupa cum iti place. Orneaza cu nuca de cocos, boabe de dulceata sirop de dulceata.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sarlota sarlota cacao retete rapide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029081 (s)