News Flash:

Reteta de saramura de crap la cuptor

13 Septembrie 2012
1848 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 crap marisor (cca 2 kg)
3 rosii
1 ardei capia
2 ardei grasi
2 ardei iuti
1 legatura patrunjel
1 ceapa mare
sare mare

Mod de preparare:

Pestele l-am curatat, spalat si transat, apoi l-am dat cu sare din abundenta si l-am lasat sa se odihneasca. Legumele le-am spalat, sters si pus pe gratarul incins. Patrunjelul l-am tocat marunt si l-am pus in putina apa. Cand rosiile si ardeii s-au copt le-am curatat de coaja si le-am tocat marunt. Cepei i-am indepartat prima foaie (cea arsa) si am tocat-o si pe ea marunt. Toate legumele le-am adaugat peste patrunjelul tocat. Cat am pregatit saramura, pestele era deja pe gratar. Cand pestele a fost gata l-am adaugat peste legume si l-am lasat cateva minute sa se amestece aromele.
Crap la saramura pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare crap rosii ardei capia ardei grasi ardei iuti ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1690 viz    0 com
9981 viz    0 com
1969 viz    0 com
1695 viz    0 com
3106 viz    0 com
2034 viz    0 com
1327 viz    0 com
2977 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020096 (s)