News Flash:

Reteta de Saraillie

9 Octombrie 2013
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un pachet de foi de placinta
300 grame nuci
300 ml de miere
500 ml de apa
ulei
150 g de zahar
un plic de zahar vanilat
2 lingurite scortisoara

Mod de preparare:

Se marunteste nuca. Foile de placinta se intand si se taie in 4. Fiecare foaie se unge cu pensula cu ulei. Se folosesc 2 foi pt a forma ruloul. In mijloc se pun nucile si la capete se apasa putin. Ar trebui sa ajunga intr-o tava de cuptor.
Tava de cupor se unge cu ulei si se asaza rulurile in ea. Se unge si deasupra tot cu ulei. Se baga la cuptor la temperatura medie.
Siropul se formeaza din miere, zahar, zahar vanilat, apa, scortisoara. Se lasa cam 5-10 minute pe foc. Se pune la racit si se toarna peste rulourile tot racite. Nu se pune cand siropul este fierbinte ca nu ies bune.

Incearca si Saraillie cu vanilie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

saraillie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2085 viz    0 com
1556 viz    0 com
2345 viz    0 com
1748 viz    0 com
2301 viz    0 com
1652 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024498 (s)