News Flash:

Reteta de Sangria cu mure

8 Iulie 2013
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
500 g de mure proaspete
50 g zahar
400 ml apa
2 sticle (750 ml fiecare) de vin rose
250 ml cognac
75 ml suc de lamaie
500 g piersici sau prune feliate
busuioc proaspat (optional)

Mod de preparare:


Intr-o tigaie, adauga murele, zaharul, apa si un varf de sare. Cand siropul pentru sangria incepe sa fiarba, da focul mic si mai lasa-l 10 minute, amestecand din cand in cand.
Ia siropul de pe foc, lasa-l sa se raceasca usor, dupa care trece-l printr-o strecuratoare, presand fructele, fara a le zdrobi.
Pentru sangria propriu-zisa, amesteca intr-un vas siropul de mure, vinul rose, cognacul, sucul de lamaie, piersicile/prunele si, eventual, cateva frunzulite de busuioc. Acopera vasul si da-l la frigider 2-4 ore.
Sangria cu mure se serveste cu gheata, busuioc si mure proaspete.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mure proaspete zahar vin rose cognac piersici prune feliate gheata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1732 viz    0 com
2334 viz    0 com
1374 viz    0 com
1490 viz    0 com
3633 viz    0 com
2859 viz    0 com
1842 viz    0 com
1417 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017687 (s)