News Flash:

Reteta de saltimbocca alla romana

24 August 2012
1785 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cotlete de vitel
2 linguri unt
4 felii prosciutto
8 frunze de salvie
1 lingura ulei
30 ml vin alb
1 lingura suc de lamaie
120 ml supa de pui
2 linguri faina alba
piper negru
sare


Mod de preparare:

Bate cotletele cu ajutorul ciocanelului de snitele, apoi aseaza deasupra lor feliile de prosciutto si cate doua frunze de salvie, ajutandu-te de niste scobitori. Da cotletele prin faina, apoi pune-le la prajit in ulei incins. Dupa ce ai prajit cotletele, scurge grasimea din tigaie, pastrand doar o lingura. Adauga untul si supa si lasa sosul sa se ingroase usor, apoi toarna zeama de lamaie si mai lasa la fiert 1 minut. Toarna sosul peste cotletele de vitel. Serveste friptura calda, cu garnitura preferata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt prosciutto ulei vin alb faina alba piper negrusare friptura calda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2846 viz    0 com
1323 viz    0 com
4342 viz    0 com
2000 viz    0 com
1938 viz    0 com
3142 viz    0 com
1455 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1953 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019654 (s)