News Flash:

Reteta de saleuri cu branza

6 Ianuarie 2014
8922 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet aluat foetaj
chimen / susan / mac
branza topita / cascaval
hamsii

Mod de preparare:

Scurgem mai intai hamsiile de uleiul in care au fost conservati, le asezam pe hartie absorbanta si le acoperim tot cu hartie, ca sa absoarba uleiul.
Intindem aluatul si-l taiem intai in doua pe lungime, apoi in fasii destul de late pentru a putea acoperi bine branza si hamsiile. Asezam pe fiecare bucata de aluat cate o feliuta de branza topita si jumatate de pestisor si incepem sa rulam si sa rasucim un pic aluatul la capete, ca pe bomboanele de Craciun. Ungem cu ou si presaram chimen. Bagam in cuptorul preincalzit la 185 de grade, pentru circa 15 minute.

Saleuri cu branza recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete saleuri saleuri branza sfaturi saleuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1770 viz    0 com
1281 viz    0 com
1474 viz    0 com
2143 viz    0 com
1394 viz    0 com
1186 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016367 (s)