News Flash:

Reteta de saleuri

17 Mai 2012
4252 Vizualizari | 0 Comentarii
Saleuri
Ingrediente:

300 gr faina
200 gr cascaval ras
300 gr unt
2 linguri otet diluate in 3 linguri de apa
optional chimen sau mac
 
Mod de preparare:

Amestecati toate ingredientele foarte bine si lasati compozitia o noapte la frigider (6-12 ore). A doua zi se intinde coca si se taie in fasii potrivite. Se coc la foc potrivit spre mic in tava unsa si tapetata cu faina.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina cascaval unt otet apa chimen mac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1998 viz    0 com
2607 viz    0 com
2250 viz    0 com
3615 viz    0 com
2994 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013628 (s)