News Flash:

Reteta de salata Nicoise

28 Aprilie 2014
1431 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

80g masline Nicoise
3 rosii mari taiate felii
60 ml otet balsamic
10 g patrunjel tocat
300g ton din conserva
1/2 castravete mare feliat
200g fasole verde fiarta
400g mix salata verde baby spanac si alte verdeturi de salata
6 oua fierte
1/4 lingurita piper
400g cartofi mici fierti in coaja
1/4 lingurita sare
1 lingurita mustar Dijon
3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Pregateste vinegreta amestecand intr-un bol patrujelul, otetul, uleiul de masline, mustarul, sare si piper. Taie ouale in 8 felii si cartofii fierti in jumatati (daca sunt mai mari taie-i in sferturi sau in cubulete). Amesteca fasolea fiarta cu jumatate din vinegreta si aseaza-le pe un platou de servire. Adauga cartofii si ouale feliate, apoi restul ingredinetelor taiate. Pune maslinele si toarna restul de vinegreta.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata nicoise retete internationale salata oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020880 (s)