News Flash:

Reteta de salata de icre de crap

27 Februarie 2012
3896 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de icre de crap
Ingrediente:

50 g icre sarate
zeama unei lamai
200-300 ml ulei (de floarea-soarelui sau de masline)
citeva linguri de apa minerala carbogazoasa

Mod de preparare:

Mixam icrele simple citeva secunde, apoi adaugam ,in fir subtire si sub mixare continua, uleiul. Masa de icre se va ingrosa si va ingloba uleiul. La acest moment firul de ulei adaugat se poate "ingrosa", adica putem adauga ulei mai mult. Dupa ce terminam de adaugat uleiul, continuam cu aditia zemei de lamaie si a apei minerale, pana obtinem consistenta necesara. Nu trebuie sa curga, ci sa aiba consistenta, sa le putem servi pe o bucatica de lipie sau piine prajita.
Salata de icre de crap pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

icre sarate ulei floarea-soarelui de masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013618 (s)