News Flash:

Reteta de salata de dovleac cu ton

27 Februarie 2012
1475 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de dovleac cu ton
Ingrediente:

200 g dovleac curatat
1 conserva ton (160 g)
busuioc tocat
1 rosie
piper
sare

Mod de preparare:

Dovleacul se fierbe la aburi; se presara sare, piper, busuioc si se zdrobeste putin. Se adauga cam 3/4 din conserva (scursa de supa) si se amesteca. Se trece pe farfurie, deasupra se pune restul de ton, se mai presara putin busuioc si se decoreaza cu feliile de rosie.
Salata de dovleac cu ton pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac conserva ton busuioc rosie piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1971 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021035 (s)