News Flash:

Reteta de salata cu peste afumat

8 Mai 2012
2738 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu peste afumat
Ingrediente:

200 gr peste afumat (hering)
4 – 5 cartofi mai mici
150 gr legume congelate (amestec mexican)
masline
1 ceapa mica
1 lamaie
frunze de salata pentru decor
  
Mod de preparare:
   
Mai intai spalam bine cartofii si ii punem la fiert. Apoi ii decojim si ii taiem bucatele. Legumele se pun direct inghetate int-o craticioara cu capac la foc mic, cand se absoarbe apa se pune putin ulei de masline si se lasa sa se gratineze. Ceapa se taie marunt. Se amesteca toate impreuna cu pestele, maslinele, sucul de la 1/2 de lamaie, 1 lingura de ulei, sare si piper. Se pun frunzele de salata pe fundul unui castron, se rastoarna cu grija salata. Ca decor se pot folosi felii de lamaie.
Salata cu peste afumat pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste afumat hering cartofi legume congelate amestec mexican masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

12980 viz    0 com
6488 viz    0 com
2852 viz    0 com
2144 viz    0 com
6564 viz    1 com
1961 viz    0 com
3868 viz    0 com
3735 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018120 (s)