News Flash:

Reteta de salata cu macaroane si sos pesto

26 Martie 2014
1292 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g macaroane
80 ml ulei de masline
1 ceapa toacta
2 catei de usturoi zdrobiti
1 morcov tocat
1 dovlecel tocat
120 g pastai de fasole verde
250 g rosii cherry
20 ml otet de vin rosu
2 linguri sos pesto
2 linguri cascaval dat prin razatoare

Mod de preparare:

Fierbem macaroanele in apa clocotita cu sare. Intr-o tigaie incingem 2 linguri ulei de masline si puneam ceapa cu usturoiul la calit timp de un minut. Adaugam apoi morcovii si dovlecei si-i mai gatim timp de 10 minute, amestecand des. Punem apoi in tigaie fasolea, 60 ml apa si lasam sa fiarba pana se evapora apa. Punem legumele intr-un bol si adaugam rosiile cherry. Intr-un bol amestecam uleiul ramas, otetul si sosul pesto. Punem sosul peste mancare si presaram putin cascaval pe deasupra si gata masa.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata macaroane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1421 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013051 (s)