News Flash:

Reteta de salata cu legume de toamna

1 Noiembrie 2012
2046 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg gogonele
1 kg ardei kapia
1 kg gogosari
1 kg ardei
1 kg ceapa
1 kg morcov
2 cani de apa
o cana de otet
3 linguri de sare
condimente
2 linguri de zahar

Mod de preparare:


Se toaca ceapa solzi, apoi se pune intr-o cana de ulei. Dupa aceea se fierbe pe jumatate morcovul si se adauga 2 cani de apa, una de otet, 2 linguri de zahar, 3 linguri de sare si condimentele. Dupa cateva clocote se pune zarzavatul taiat fidelute si se lasa pe foc in jur de 20 de minute. Se pune compozitia in borcane si se sterilizeaza la cald.

Citeste si cum se sterilizeaza borcanele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare retete vegetariene retete culinare gogonele gogosari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019820 (s)