News Flash:

Reteta de salata cu carne, ou si branza

30 Martie 2015
3244 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 capatani de salata verde
morcovi tocati mai mare
mazare (optional)
1 punga taitei cu ou
1 conserva mica de porumb dulce
4 oua fierte tari (feliate mai subtire)
cateva fire de ceapa de primavara
1 borcanel de maioneza
3 linguri iaurt
sare dupa gust
putin
piper
suc de lamaie
1 lingura zahar
branza cheddar, data pe razatoare (optional)
230 gr carne de pui fiarta si maruntita

Mod de preparare:

Intr-un bol adanc pune frunzele de salata ca baza, stropeste-le cu zeama de lamaie, pune sare si piper si felii de oua (pe peretii vasului). Pregateste al doilea strat, din morcovi (stropeste-i cu zeama de lamaie), apoi iarasi ou. La fel procedeaza si cu mazarea. Adauga ceapa verde, taiteii fierti, apoi iarasi salata verde. Separat amesteca maioneza cu: branza, carnea, iaurtul, sarea si piperul. Pune compozitia in bol si baga salata pentru cel putin 10 ore in frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata usoara salata oua retete incepatori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014149 (s)