News Flash:

Reteta de salata Caesar

3 Decembrie 2013
2035 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr salata verde
200 gr bacon
parmezan ras
100 gr toast (paine)
100 gr rosii
masline
200 gr blat de pizza
file ansoa
1 ou
100 ml ulei de masline
100 gr usturoi
100 ml suc lamaie
sare

Mod de preparare:

Salata verde se rupe fasii mai mari si se aseaza sub forma de turnulet intr-un bol. Dressing-ul se face astfel: se amesteca usturoi tocat marunt cu file de ansoa, pana ce se formeaza o pasta. Se adauga sare, ulei de masline (in fir subtire, ca la maioneza), suc de lamaie, galbenus de ou. Se amesteca bine. Baconul se taie in cuburi mici si se prajeste in tigaie. Din felii de toast sau paine se fac crutoane, care se prajesc in ulei de masline.

Peste salata aranjata in bol se presara dressing-ul pregatit anterior, se presara parmezan, se decoreaza cu rondele de rosie, masline si file de ansoa.De asemeni se pun pe margine bucati taiate din blatul de pizza, preparat la cuptor (uns cu ulei de masline si oregano).

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1404 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019426 (s)