News Flash:

Reteta de rulouri am primit-o de la o colega de serviciu, care a facut-o deja de mai multe ori. M-am gandit sa o testez si eu. Rezultatul: te lingi pe degete

10 Ianuarie 2017
159751 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
500 g faina
300 g lapte
2 oua
ulei
sare

Pentru umplutura:
200 g branza de vaci
100 g branza telemea
100 g smantana
150 g somon afumat
100 g sunca de Praga
4 frunze de salata

Mod de preparare:


Batem ouale cu 100 g de lapte, apoi adaugam treptat faina cernuta si un praf de sare. Pe urma, turnam restul de lapte si amestecam din nou, adaugand cate 2-3 linguri cu ulei. Din aluatul obtinut, coacem foi de clatite subtiri.
Separat, frecam branza de vaci cu smantana si branza telemea rasa fin, apoi ungem clatitele cu crema creata. Asezam in marginea fiecarei clatite cate o frunza de salata si somon sau sunca de Praga si incepem sa le rulam usor. La final, le putem taia in bucati potrivite, astfel incit sa se vada compozitia din interior.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulouri somon aperitiv somon aperitive rulouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019765 (s)