News Flash:

Reteta de rulada din cotlet

10 Februarie 2015
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cotlet de porc
200 g branza feta
500 g ciuperci de tip champignon
1 ou
1/2 legatura patrunjel
ulei
sare
boia dulce
piper

Mod de preparare:

Cotletul il taiem in doua de-a lungul si-l batem bine ca si pentru snitel. Intre doua folii sa va fie mai usor. Condimentam cu sare, piper, boia si lasam sa stea pana pregatim umplutura;

Ciupercile le taiem felii si le calim in ulei pana scade zeama. Lasam sa se raceasca si adaugam branza zdrobita, oul si verdeata tocata. Amestecam bine. Punem umplutura peste carne si rulam usor ajutandu-ne de folia de plastic.

Legam bine si punem rulada in tava unsa cu ulei. Acoperim cu o folie si coacem la 170g timp de 1 ora. Luam folia jos si mai lasam putin (10 minute) sa se rumeneasca.  Servim cu legume si un sos alb.

Sos alb:
Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si 1-2 catei de usturoi sa se caleasca 1 minut. Stingem focul si adaugam 150ml smantana pentru gatit, sare si putina nucsoara.

Reteta de rulada din cotlet ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada carne cotlet porc retete cotlet aperitive rulade rulouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4733 viz    1 com
2537 viz    0 com
2954 viz    0 com
2570 viz    0 com
4044 viz    0 com
2441 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019690 (s)