News Flash:

Reteta de rulada aperitiv

2 Mai 2014
3159 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g piept de pui
200 g mazare congelata
200 g cartofi
200 g patrunjel radacina
200 g morcov
200 g mere
1 lamaie
6 linguri maioneza
7 linguri de smantana
20 g gelatina
5 oua fierte
250 ml supa de legume
ardel gras rosu
frunza de patrunjel ( decor)

Mod de preparare:

Legumele se fierb. Dupa ce se racesc se taie cubulete. Merele se curata de coaja, se taie cubulete si se pun in sucul de lamaie. Apoi toate ingredientele se muta intr-un vas mare si se adauga maioneza amestecata cu smantana, sare, piper si condimente si se amesteca bine.
Supa de legume se amesteca cu gelatina care se dizolva la o temperatura scazuta. Dupa ce s-a dizolvat se toarna pe amestecul de legume. Se da la frigider 15 minute, apoi compozitia se aseaza pe folie sub forma de dreptunghi. In mijloc se pun ouale fierte, se ruleaza.
Se lasa la racit peste noapte, iar a doua zi se aseaza pe un platou si se orneaza cu ardel gras rosu si patrunjel verde.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitiv retete rulada rulade aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021710 (s)