News Flash:

Reteta de rosii umplute cu orez

8 Noiembrie 2013
1685 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4-6 rosii potrivite
400 g piept de pui tocat
100 g orez basmati brun
o ceapa
un ou
patrunjel verde
sare
piper
boia dulce
o lingura pasta de tomate
2 lingura ulei de masline

Pentru sos:
miezul de la rosii
o lingurita zahar
sare
piper
boia dulce

Mod de preparare:

Taiem capacel la fiecare rosie si inlaturam miezul scobind cu o lingurita. Le lasam la scurs si intre timp pregatim umplutura. Orezul inmuiat pe jumatate se amesteca cu pieptul de pui tocat, ceapa tocata fin, patrunjelul, sare, piper, boia si oul .Se adauga si o lingura de pasta de tomate, se amesteca bine si se umple fiecare rosie in parte cam trei sferturi. Se aseaza capacelul la fiecare si se pun intr-o forma termorezistenta in care am pus 2 linguri ulei de masline.
Pregatim sosul din miezul ramas de la scobirea rosiilor, o lingurita de zahar, sare, piper si boia. Turnam sosul peste rosii si dam forma la cuptor aproximativ 40 min la foc potrivit.
Se servesc calde, iar daca vreti puteti adauga smantana.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2932 viz    0 com
3010 viz    0 com
1352 viz    0 com
1332 viz    0 com
4657 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1439 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014417 (s)