News Flash:

Reteta de rosii umplute cu carne

22 Aprilie 2014
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g carne de porc slaba
25 g orez
50 g ceapa
1 ardei
10-12 rosii mici
telina
ulei de floarea-soarelui
patrunjel
sare

Mod de preparare:

Carnea tocata, impreuna cu ceapa tocata si calita, 2 minute, cu 2 linguri de ulei si cu ardeiul taiat in felii subtiri. La tocatura se adauga orezul si 50 ml apa rece, piper, sare, frunze de patrunjel si ntelina tocate, apoi totul se amesteca bine. Rosiilor spalate li se taie cate un capacel in partea dinspre codita si li se scoate miezul cu lingurita. Dupa aceea, se umplu cu tocatura si se asaza intr-o cratita, cu miezul de jur imprejur. Se pune si putina apa, ca sa ajunga cu cel putin un cm sub nivelul rosiilor. Deasupra se presara ½ lingurita de sare si se adauga o frunza de telina tocata si 3-4 linguri ulei. Uleiul se poate cali, un minut, cu o lingurita de ceapa rasa si apoi se pune peste rosii. Se acopera si se lasa sa fiarba, la foc mic, 30-40 minute. Se potriveste gustul cu sare, se serveste cu patrunjel si frunze de telina tocate, presarate deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii umplute retete rosii rosii carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1136 viz    0 com
1072 viz    1 com
1143 viz    0 com
3208 viz    0 com
1226 viz    0 com
1988 viz    0 com
2083 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016746 (s)