News Flash:

Reteta de risotto la cuptor

10 Aprilie 2013
4188 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

385 g orez
1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata
un praf de sofran
1 lingura vin alb
30 g parmezan ras
1.25 l supa de pui
20 g unt

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Incingem uleiul intr-un vas de ceramica (capacitate 3 l) si punem la calit ceapa amestecand ocazional. Adaugam orezul si sofranul si amestecam. Adaugam vinul si amestecam pana cand acesta se evapora. Adaugam apoi si supa si lasam sa dea in clocot. Acoperim vasul cu un capac si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Cu o furculita afanam orezul. Incorporam la final parmezanul si untul si lasam sa stea deoparte, acoperit timp de 10 minute. Asezonam cu sare si servim.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez ceapa tocata parmezan ras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019697 (s)