News Flash:

Reteta de risotto cu branza feta

13 Martie 2014
2188 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g mazare
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 ceapa tocata
300 g orez
1.75 l supa de legume
200 g branza feta

Mod de preparare:

Se fierbe mazarea intr-o oala cu apa clocotita, dupa care se scurge si se lasa deoparte. Intr-o oala se pune ulei la incins si se pune ceapa la calit timp de 5 minute. Adaugam orezul si amestecam timp de 1 minut. Intre timp punem la fiert si supa de legume si o tinem la foc mic. Adaugam cate 60 ml din supa de legume peste orez si lasam sa fiarba pana cand se absoarbe. Se repeta pana cand orezul devine cremos. Adaugam apoi mazarea si indepartam de pe foc. Presaram branza feta pe deasupra si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete risotto risotto branza retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018524 (s)