News Flash:

Reteta de ricotta cu peste rosu

6 Martie 2013
2837 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 oua
1.5 kg ricotta proaspata
coaja rasa de lamaie
1 legatura marar
1 legatura de patrunjel
150 g ardei gras
290 g rosii semi-uscate
50 g parmezan ras fin
125 g nuci prajite
125 ml de ulei de masline extra virgin
peste rosu

Mod de preparare:

Se amesteca ricotta cu ouale si coaja de lamaie, pana se omogenizeaza. Se adauga patrunjel si se condimenteaza cu sare si piper. Se coace timp de 40-45 de minute, dupa care se lasa la racit. Rosiile se amesteca cu ardeiul gras, nucile si parmezanul, pana se obtine o pasta. Peste ricotta, se adauga pestele rosu si se pune din nou la cuptor. Se adauga sosul si se serveste cu paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua ricotta proaspata legatura marar ardei gras rosii semi-uscate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3184 viz    0 com
1758 viz    0 com
1855 viz    1 com
3232 viz    0 com
1035 viz    0 com
1283 viz    0 com
4864 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018829 (s)