News Flash:

Reteta de ratatouille cu naut

3 Octombrie 2014
1490 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g naut din conserva
4 zucchini mici taiati in cubulete
2 linguri otet balsamic
3 cepe feliate subtire
3 ardei grasi taiati in bucatele
1 lingura usturoi tocat
1 lingura pasta de tomate
3 linguri busuioc tocat
450 g rosii curatate de seminte si taiate in bucatele
1 lingura ulei de masline
1 lingura rozmarin tocat
1 lingura cimbru tocat
1 vanata medie taiata in bucatele mici
1 lingurita sare
1/2 lingurita piper

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 230 grade C. Amesteca intr-un bol mare zucchini, vanata tocata, ardeiul, ceapa, cimbrul si rozmarinul. Adauga 3/4 lingurita sare, piperul, 2 linguri de apa si uleiul. Amesteca bine. Unge o tava de copt cu ulei si intinde pe ea, intr-un strat uniform, legumele. Coace-le timp de 25 minute, amestecand o data la jumatatea timpului.

In acelasi bol de mai devreme amesteca nautul scurs din conserva, rosiile, usturoiul si restul de sare. Adauga in tava cu legume, in strat uniform. Pune din nou la cuptor timp de 10-12 minute.
Dupa ce le scoti din cuptor, amesteca legumele coapte cu otetul balsamic. Imparte-le in boluri si presara deasupra busuioc tocat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ratatouille retete usoare ghiveci legume retete toamna culinar retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013241 (s)