News Flash:

Reteta de ratatouille

2 Aprilie 2013
2091 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete mici
2 dovlecei
o ceapa mare
un ardei mare rosu
doi morcovi
usturoi
patrunjel
oregano verde
sare
piper
busuioc uscat
un pic de ulei de masline

Mod de preparare:

Am taiat felii groase de jumatate de centimetru vinetele si dovleceii si i-am lasat sa stea un pic cu sare, apoi le-am copt pe gratar. Nu-i obligatoriu sa faceti asa: vinetele si dovleceii pot fi taiati cubulete si inabusiti intr-o tigaie. Dar sunt convinsa ca nu rezulta acelasi gust.
In acest timp, am taiat ardeiul morcovii si ceapa si le-am pus la calit intr-o cratita pana cand s-au inmuiat. Le-am dat bine cu sare si piper si busuioc uscat. Intre timp, s-au facut vinetele si dovleceii, pe care i-am insirat intr-o tava, alternand cu felii de rosie.
Peste vinete, rosii si dovlecei am turnat legumele calite, apoi am dat totul la cuptor, cam 20 de minute.

Reteta de ratatouille recomandata de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ratatouille retete ratatouille retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013878 (s)