News Flash:

Reteta de Ratatouille

29 Iunie 2012
2548 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 vanata mare
1 ceapa
6 rosii
ulei de masline
2 catei de usturoi
1 vanata mare
1-2 dovlecei
1 ardei galben
1 ardei rosu
ierburi de Provence
piper
sare


Mod de preparare:

Prima data se calesc usturoiul si ceapa. In momentul in care ceapa e translucida adaugam rosiile pe care inainte le am oparit,decojit si taiat cubulete. Lasam sa fiarba bine pana sosul se leaga putin. Adaugam sare, piper si ierburi Provence dupa gust.
Calim pe rand legumele taiate rondele. Nu le tineti foarte mult pe foc!
Asezam legumele intr un vas de yena rotund, alternandu-le. Eu am inceput cu vanata, apoi dovlecel,ardei rosu si ardei galben. La final punem o lingura ulei de masline, presaram ierburi de Provence, acoperim cu un capac si dam la cuptor timp de 15-20 minute la foc potrivit.
Servim cu putin sos deasupra. Se pot servi calde sau reci.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vanata ceapa rosii usturoi dovlecei ardei galben ardei rosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1310 viz    0 com
1916 viz    0 com
2192 viz    0 com
3134 viz    0 com
2295 viz    0 com
1884 viz    0 com
2951 viz    0 com
1571 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1831 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020303 (s)