News Flash:

Reteta de Ratatouille

20 Septembrie 2013
1999 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
2 ardei rosii, taiati felii subtiri
2 catei de usturoi, zdrobiti
1 vanata mica
2 dovlecei mici
1 lingura de otet de vin rosu
3 rosii medii, tocate

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o cratita mare si caleste ardeiul impreuna cu usturoiul. Amesteca-le aproximativ 2 minute, pana cand se inmoaie ardeiul. Intre timp, taie vanata si dovleceii in felii subtiri si adauga-le peste ardei. Mai lasa-le pe foc 2 minute, apoi adauga otetul si rosiile. Redu focul pana cand se evapora otetul, apoi adauga 1/4 cana de apa si da focul mai tare. Lasa legumele sa fiarba aproximativ 4 minute, pana cand se ingroasa si sosul. La final asezoneaza-le cu sare si piper dupa gust.
Ratatouille se serveste cald, presarat cu putina verdeata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ratatouille
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2822 viz    0 com
2336 viz    0 com
1901 viz    0 com
1673 viz    0 com
2516 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019997 (s)