News Flash:

Reteta de Ratatouille

12 Iulie 2013
2521 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g rosii coapte
1 ceapa mare
4 catei de usturoi
1 dovlecel mediu
2 ardei rosu
3 vinete mari
ulei de masline
sare de mare
piper negru

Mod de preparare:

Decojeste rosiile si taie-le marunt. Toaca si ceapa marunt si taie dovlecii in felii mai groase. Taie apoi si ardeii marunt si vinetele taie-le pe diagonala. Preincalzeste cuptorul si unge vinetele cu ulei si sare, apoi rumeneste-le putin pe gratar. Taie-le pe urma bucatele mai mici.
Amesteca vinetele cu ceapa, dovlecelul si ardeiul intr-un castron mai mare cu putin ulei, apoi pune aceasta compozitie la calit pentru 5 minute. Adauga si usturoiul si lasa-le pe foc inca 3 minute. Cand legumele sunt aproape gata adauga si rosiile, doua linguri de ulei si condimentele, apoi baga amestecul la cuptor pentru 30 de minute.
Ratatouille-ul la cuptor se serveste cald, presarat cu patrunjel tocat marunt.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii coapte usturoi dovlecel mediu vinete mari ratatouille
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1409 viz    0 com
1216 viz    0 com
1325 viz    0 com
1193 viz    0 com
2020 viz    0 com
2567 viz    2 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013778 (s)