News Flash:

Reteta de rasol de vita

14 Martie 2012
4249 Vizualizari | 0 Comentarii
Rasol de vita
Ingrediente:

ossobuco
un morcov
telina
o ceapa micuta
faina de grau
vin alb
suc de rosii
sare
ulei


Mod de preparare:

Taiem marunt ceapa, morcovul si telina si le prajim foarte putin cu doua linguri de ulei. Dam carnea prin faina, dupa care o adaugam in oala/tigaie la prajit, nu inainte de a taia marginile pentru ca la fript tind sa se stranga (sa se increteasca). Il prajim un pic pe ambele parti, la foc mare. Adaugam jumatate de pahar cu vin alb, iar cand vinul s-a evaporat, adaugam sucul de rosii, cat sa acopere carnea si lasam la foc mic, pentru circa o ora. Aproape de sfarsit, punem sare si servim alaturi de piure de cartofi.
Rasol de vita pregatit de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ossobuco morcov telina ceapa oala tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013692 (s)