News Flash:

Reteta de Ras Afour

1 Martie 2013
1855 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

800 gr carne de vita frageda (muschi, antricot)
1 cana supa de vita
100 ml sirop de rodii
2 cepe mari
3 linguri ulei de masline
zeama de lamaie (daca e cazul)
2 linguri patrunjel verde tocat
piper
sare

Mod de preparare:

Ceapa se curata si se taie in bucati mai maricele. Carnea se taie in cuburi destul de mici. Intr-o tigaie se incinge putin ulei, se pune carnea si se lasa 5 minute la foc iute. Cand carnea incepe sa isi schimbe culoarea se adauga si ceapa si se rumeneste bine. Se adauga supa de vita si siropul de rodii si se lasa pe foc iute pana cand sosul se ingroase. Tot acum se adauga si zeama de lamaie, daca se doreste ca sosul sa fie mai acrisor. Se adauga sare si piper. Se serveste alaturi de orez cu migdale si stafide, iar pe deasupra se pune patrunjelul tocat marunt.

sursa: reginele
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe mari piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3232 viz    0 com
1035 viz    0 com
1283 viz    0 com
4866 viz    0 com
4389 viz    0 com
1741 viz    0 com
1915 viz    0 com
2962 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1284
wh0cd129043 buy neurontin buy propecia online no rx cialis 60 mg lasix propranolol cafergot online albendazole
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013440 (s)