News Flash:

Reteta de quesadillas cu carne si salsa

28 Iunie 2013
2445 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 lipii
200 g carnita de pui fiarta si tocata
50 g branza data prin razatoare
1 mar taiat feliute
salsa de rosii (1 rosie tocata cu ceapa verde tocata)

Mod de preparare:

Incingem o tigaie si punem cate o lipie la incalzit in tigaie. Punem puiul pe cate jumatate de lipie si branza. Pliem lipia de la jumatate si o turtim un pic cu o spatula. Scoatem lipia pe o farfurie, o desfacem, asezam feliutele de mar si salsa de rosii si o pliem la loc. Taiem fiecare lipie in 3 triunghiuri. Continuam in aceeasi maniera si cu lipiile ramase. Se servesc caldute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lipii branza mar tigaie farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013711 (s)