News Flash:

Reteta de quesadilla cu piept de pui

1 August 2013
1424 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 tortillas mari ( le gasesti gata in supermarketuri)
8 linguri branza rasa (cate 2 linguri pentru fiecare tortilla) poate sa fie cheddar sau orice alta branza tare sau afumata
ulei de masline
2 buc. piept de pui gatite (pot fi din friptura de ieri, pe gratar, fierti cu mirodenii)

Restul ingredientelor sunt optionale. Poti adauga putin din toate sau numai unul dupa cat iti cere gustul.

ciuperci feliate
ceapa verde
masline negre feliate
cubulete de rosii proaspete
avocado

Mod de preparare:


Incinge o tigaie unsa cu ulei de masline. Pune in ea o tortilla si intoarce-o de pe o parte pe alta la fiecare 10-15 secunde. Cand incepe sa se rumeneasca pune 2 linguri de branza rasa peste ea (ai grija sa nu ajunga pe tigaie), apoi bucatale de carne de pui si orice alt ingredient din cele optionale. Nu exagera cu ele pentru ca vor da pe afara.

Lasa focul la intensitate mica si acopera tigaia cu un capac. Dupa un minut verifica daca branza a inceput sa se topeasca. Repeta operatiunea verificand la fiecare minut.

Cand branza s-a topit ridica cu o spatula o parte din discul de tortilla si impatureste-l pe jumatate. Asa cum ai face o omleta. Mai lasa pe foc maxim un minut, dar ai grija ca tortilla sa nu se arada. Scoate-o imediat si taie-o in jumatate. Repeta pana cand termini tortillas.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza rasa cheddar gratar ciuperci feliate ceapa verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1491 viz    0 com
1613 viz    0 com
1418 viz    0 com
2145 viz    0 com
5335 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019500 (s)