News Flash:

Reteta de pulpe de pui in sos de dovlecei

30 Septembrie 2015
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 g dovlecei
3 pulpe intregi de pui sau 6 pulpe inferioare
100 ml suc de rosii
50 g unt
1 ceapa mare
1 morcov mare
2 linguri de patrunjel verde tocat
sare
piper

Mod de preparare:

Pulpele de pui se condimenteaza si apoi se prajesc in unt pana se rumenesc pe toate partile. Se scot si se pun in tava in care urmeaza sa le preparam la cuptor.
In timp ce se rumenesc pulpele, ceapa o tocam marunt, morcovul si dovleceii ii dam pe razatoarea mare. In grasimea in care s-au prajit pulpele, punem ceapa, o calim putin apoi adaugam morcovii, lasam 1 minut si adaugam dovleceii. De aici o sa vi se para dezastru, dovleceii o sa lase multa apa dar nu va speriati se evapora la cuptor. Lasam 5 minute apoi condimentam si adaugam sucul de rosii.

Turnam amestecul de legume peste carnea de pui, acoperim tava cu o folie si o bagam in cuptorul incins la 180g timp de 30 de minute. Apoi luam folia si mai lasam pana scade lichidul si mancarea capata o culoare frumoasa. Servim fierbinte cu mamaliguta sau piure de cartofi.

Reteta de pulpe de pui in sos de dovlecei ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pulpe sos friptura sos sos dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013177 (s)