News Flash:

Reteta de pui umplut cu orez si ceapa

28 Martie 2013
2686 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

circa 1 kg pui
pipota si ficatul de la 2-3 pui
100 g orez
2 oua
50 ml ulei
80 g ceapa
piper
marar
patrunjel
sare

Mod de preparare:


Pipota si ceapa se taie cat mai marunt se pun intr-o cratita de 1½ l, impreuna cu uleiul si orezul, se calesc, 2-3 minute, la foc mic, amestecand mereu, si apoi se sting cu ½ l apa fierbinte; se potriveste gustul cu sare. Se fierb acoperite la foc mic, pana scade lichidul. Cratita se ia de pe foc si, cand orezul este aproape rece, se adauga ficatul crud, tocat marunt, ouale intregi, piper, o lingurita cu varf de marar sau patrunjel sau ambele. Compozitia se pune intr-un cornet sau o punga de nailon si se umple puiul, apoi se frige.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez ceapa marar cratita apa fierbinte foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013670 (s)